Stresscoaching inkl. akupunktur

Stress er noget man skal tage meget alvorligt. Overser vi det, kan stress sætte sig som angst, depression, spiseforstyrrelser med mere.

Derfor få hjælp nu, jo hurtigere desto bedre, så det ikke sætter sig til nogle mere langvarige ubalancer.

Jeg er uddannet stresscoach hvor jeg foruden samtaler også kan bruge praktiske EFT/TFT øvelser som kan afhjælpe stress, traumer m.v.

Jeg har valgt denne form for stresscoaching blandt andet fordi en af de praktiske øvelser bruger vores meridianer til at aktivere vores selvhelende process. Dette er i god tråd med akupunkturens tankegang.

Samtidig får du vejledning i EFT/TFT som du kan bruge hjemme til selvbehandling i perioden indtil vi ses igen.

Hvorfor er jeg så anderledes i mine behandlinger end mange andre, jo jeg har fundet frem til at stresscoaching sammen med akupunktur er en fantastisk sammensætning.

 

Hvorfor virker akupunktur på stress?

Når vi er stressede, har angst, lider af depression eller andet, er vores systemer i alarmberedskab. Dette alarmberedskab er meget udmattende, at være i hele tiden og kan blokere for, at vi laver de ændringer i vores liv der er nødvendige for, at komme ud af vores stress igen.

Coaching tager udgangspunkt i, at du selv sidder inde med svarene, altså løsningerne på dine problemer. Min opgave er at spørge ind til dig og ad den vej, får du øjnene op for dine muligheder i dit liv frem for begrænsningerne. Men for at kunne handle på de muligheder du kommer frem til, er der efter min overbevisning at der er brug for lidt ro i alarmberedskabet, derfor får man efter ca. 50 minutters coaching ca. 30 minutters akupunkturbehandling som virker afslappende og beroligende.

 

Har du brug for en stresscoach, vil jeg se frem til at hjælpe dig i min klinik i Valby i København